Web Design

Hjemmesidedesign
der sælger

Dét at lave en hjemmeside kan være omfattende, hvis man skal være forfatter, designer og programmør på én gang.
Brug din tid på at skabe et fantastisk indhold,
så vil jeg sørge for at brugeroplevelse, design og teknik spiller.

DET SKAL SE GODT UD – OG VIRKE!

Vi skal ramme dine kunder for at få dem til at handle. De skal have en god fornemmelse når de lander på din side. Det er derfor vigtigt at vælge rigtig stil, farver, billeder og grafik. Alle webdesigns tager udgangspunkt i jeres virksomhedsprofil og hvis det ønskes, jeres kundetype. (forhandlerlink)
Har du brug for hjælp til tekstforfatning, SEO-tekster og professionelle billeder har jeg rigtig gode samarbejdspartnere.

HVORDAN KOMMER VI I GANG?

Idé

Ring og aftal et uforpligtende møde, hvor vi drøfter tanker og idéer til hjemmesiden. Samtalen kan foregå online på fx Zoom.

Design og udvikling

Jeg skaber et unikt design, som godkendes – måske med enkelte justeringer, og produktionen går igang.

Lancering

Siden launches når alle detaljer på hjemmesiden er finpudset. Derefter er I klar til at lave salg fra den nye hjemmeside.

Vedligehold

Brug tiden på det, I er bedst til, og lad Nygaard Grafisk stå for vedligeholdelse af hjemmesiden.

Har du råd til at sjuske med sikkerheden?

Som en del af vores samarbejde, tilbyder vi en serviceaftale. Det betyder at jeg sikrer, at I som kunder altid får den rigtige rådgivning og teknisk support af hjemmesiden. Derudover bliver hjemmesiden overvåget dagligt mod nedbrud, så I er sikre på, at I ikke mister kunder fordi jeres hjemmeside er gået ned. Derudover bliver der installeret yderligere sikkerhedsmoduler, der er med til at sikre, at jeres hjemmeside ikke bliver hacket eller brugt til at sende spam ud på nettet, og dermed bliver sortlistet af Google og andre søgemaskiner. Som det sidste vil et service-abonnement også sikre, at der hver dag automatisk bliver taget en backup af hjemmesiden, så hvis uheldet er ude, og hjemmesiden bliver ødelagt, kan man hurtigt genskabe indholdet.

Jeg kan også tilbyde et supplement til aftalen, hvor jeg sørger for rettelser/ændringer på eksisterende side, så I kan bruge tiden til det I er gode til.

Hjemmeside portfolio

Brug pilene for at gå til næste billede.

Nygaard Grafisk
CVR 34811490
Kjellerupsgade 20 D
DK-9000 Aalborg
+45 21 22 35 54
laila@nygaardgrafisk.dk
Cookie og privatlivspolitik