Din hjemmeside skal arbejde for din virksomhed

Dét at lave en hjemmeside kan være omfattende, hvis man skal være forfatter, designer og programmør på én gang.
Brug din tid på at skabe et fantastisk indhold der kan være med til at profilere din virksomhed, så vil jeg sørge for at brugeroplevelse, design og teknik spiller.

Websites der skaber værdi

Vi skal ramme dine kunder for at få dem til at handle. De skal have en god fornemmelse når de lander på din side. Det er derfor vigtigt at vælge rigtig stil, farver, billeder og grafik. Alle webdesigns tager udgangspunkt i jeres virksomhedsprofil og hvis det ønskes, jeres kundetype. (forhandlerlink)

Har du brug for hjælp til tekstforfatning, SEO-tekster og professionelle billeder har jeg dygtige og ambitiøse samarbejdspartnere. Mine billeder er taget af Jette Schrum med Rikke Monefeldt Jeberg som stylist.

Når det kommer til hjemmesider, stræber jeg efter at skabe brugervenlige og visuelt imponerende digitale oplevelser. Jeg kombinerer æstetik og funktionalitet for at sikre, at hver hjemmeside er intuitiv, responsiv og tilpasset kundens behov. Jeg fokuserer på at skabe en sammenhængende visuel oplevelse der styrker brandet.

Hvordan kommer vi i mål?

Idé

Ring og aftal et uforpligtende møde, hvor vi drøfter tanker, idéer og budget til hjemmesiden. Samtalen kan foregå online på fx Zoom.

Design og udvikling

Jeg skaber et unikt design, som godkendes – måske med enkelte justeringer, og produktionen går igang.

Lancering

Siden launches når alle detaljer på hjemmesiden er finpudset. Derefter er I klar til at lave salg fra den nye hjemmeside.

Vedligehold

Brug tiden på det, I er bedst til, og lad Nygaard stå for vedligeholdelse af hjemmesiden.

Hvor meget skal du investere i en hjemmeside?

PRESTIGE

FRA

36.000

DKK + moms.

WEBSITE MED WEBSHOP

Grafisk design og opsætning i Divi Builder og WooCommerce. Så du er klar til at sælge via din hjemmeside.

ADVANTAGE

FRA

22.000

DKK + moms.

WEBSITE MED 10 UNDERSIDER

Løsningen dækker de fleste mindre virksomheders behov for en hjemmeside.
Kan fx kombiners med et blogmodul.

BASIC

FRA

7.000

DKK + moms.

ONE PAGE WEBSITE

Visitkorthjemmeside med kun een side, men med de nødvendige plugins og klargjort til flere sider. En god løsning til hurtig opstart.

Måske du også har brug for:

  • Rådgivning ifbm et sitemap. Kunderejsen er  meget vigtig.
  • Professionelle billeder der viser hvad du tilbyder og hvem du/I er.
  • Tekster der ikke bare tiltaler dig, men også dine kunder og Google.
  • Rådgivning til at finde din kundetype
  • Branding og logo
  • Tiløb af webhotel
  • Tilkøb af serviceaftale
  • Chatfunktion
  • Tilkobling til nyhedsbrevsliste
  • m.v.

Har du råd til at sjuske med sikkerheden?

Som en del af vores samarbejde, tilbyder jeg en serviceaftale. Det betyder at jeg sikrer, at I som kunder altid får den rigtige rådgivning og teknisk support af hjemmesiden. Derudover bliver hjemmesiden overvåget dagligt mod nedbrud, så I er sikre på, at I ikke mister kunder fordi jeres hjemmeside er gået ned. Derudover bliver der installeret yderligere sikkerhedsmoduler, der er med til at sikre, at jeres hjemmeside ikke bliver hacket eller brugt til at sende spam ud på nettet, og dermed bliver black-listet af Google og andre søgemaskiner. Som det sidste vil en service-aftale også sikre, at der hver dag automatisk bliver taget en backup af hjemmesiden, så hvis uheldet er ude, og hjemmesiden bliver ødelagt, kan man hurtigt genskabe indholdet.

Jeg kan også tilbyde et supplement til aftalen, hvor jeg sørger for rettelser/ændringer på eksisterende side, så I kan bruge tiden til det I er gode til. Eller nyde fritiden…

Hjemmeside portfolio

Brug pilene for at gå til næste billede.