Det siger kunderne…

Kundeudtalelser spiller en afgørende rolle for virksomheder i et konkurrencepræget marked. Udtalelser repræsenterer kundernes ærlige og autentiske oplevelser med en virksomheds produkter eller tjenester. Netop derfor sætter jeg stor pris på nedenstående kundeudtalelser. Vil du med i rækken, er du mere end velkommen til at sende et par ord på mail.
På forhånd tak og 1000 tak til jer der allerede har givet mig et par ord med på vejen.

“Laila har løst både små og store grafiske opgaver for Royal Copenhagen siden 2003, dels hos Mediehuset Wiegaarden, og de seneste år som selvstændig med egen grafisk virksomhed.
Det har altid været en positiv oplevelse at arbejde sammen med Laila.
Der er hurtig respons på nye opgaver, som bliver løst kreativt i en åben og fleksibel dialog, inden for den aftalte deadline – selvom den ofte er kort – og til en konkurrencedygtig pris.”

Merete Böckel

Retail Marketing Manager, ROYAL COPENHAGEN

Trine Visby bog

“Jeg har gennem de sidste 8 år arbejdet med Nygaard Grafisk og Laila, som har været min samarbejdspartner i den grafiske udvikling af Royal Copenhagen og Espresso House. Jeg har været yderst tilfreds med såvel servicen som det færdige resultat. Til trods for at mange opgaver har været hastesager, er kvaliteten aldrig blevet kompromitteret og Laila laver ofte grundig research forud for levering af opgaver og kommer med flere løsningsforslag.

Herfra mine varmeste anbefalinger!”.

Birgitte Møller-Thorsøe

Marketing, JDE

“Laila står for alt det grafiske i min business, lige fra profil til logo, rollups, flyers og hjemmeside, og det er hun knusende dygtig til. Jeg oplever dialogen og samarbejdet som super godt og konstruktivt, og alt bliver leveret til tiden og i høj kvalitet. Laila er meget omhyggelig og samvittighedsfuld med sit arbejde og giver samtidig værdifuld sparring til forbedringer, baseret på sin store erfaring. At Laila desuden er uddannet i den blå kundetype, er helt perfekt for mig. Jeg kan på det varmeste anbefale Laila, hvis du har brug for en grafiker, der både personligt og fagligt er en fornøjelse at samarbejde med.”

Andreas Dirksen

CEO, SignUp Academy

Andreas Dirksen hjemmeside

Hos Toms Gruppen har vi gennem flere år arbejdet sammen med Laila. Det er et samarbejde som vi er meget glade for.

Laila vender hurtigt tilbage i forhold til de deadlines som vi ønsker, og opgaverne bliver løst på en god og kreativ måde.

Da vi har arbejdet med Laila igennem flere år, har hun også et bredt kendskab til vores produkter, og hvilke udtryk som vi ønsker at kommunikere.

Vi giver vores bedste anbefalinger.”

Line Moes

Marketing assistent, TOMS

Trine Visby bog

“Jeg kan varmt anbefale Laila fra Nygaard Grafisk til logodesign og andre grafiske opgaver. Hun har bl.a. designet mit nye logo, som ses her.
Laila er supergod til at forstå, hvad man ønsker at signalere med sit logo. På baggrund af mine oplysninger lavede hun et antal forslag, som vi arbejdede videre ud fra.
Ud over det færdige logo i forskellige formater leverer Laila en logomanual, så man har de rigtige farvekoder mv. til brug i forskellige sammenhænge.”

Henny Jensen

Oversætter og korrekturlæser, Your Missing Link

Trine Visby bog

“Laila Nygaard har især været en uundværdlig støtte i forbindelse med udgivelsen af min bog ”Knæk koden til dit vægttab”. Laila er utrolig dygtig til at spore sig ind på det grafiske udtryk, som jeg ledte efter og komme med professionel sparring undervejs. Jeg oplevede i hele processen, at jeg var i trygge og professionelle hænder, fra opsætning af sider, til valg af farver, til at designe en indbydende og fængslende forside. Lailas passion for det grafiske udtryk og evne til at skabe sammenhæng i detaljerne og sans for kvalitet, var med at skabe et resultat, jeg er meget tilfreds med.”

Trine Visby

Kostvejleder, SUND LIVSSTIL

Trine Visby bog

“På Center for Almen Medicin ved Aalborg Universitet har vi udviklet fire beslutningsstøtteværktøjer til brug i samtalen mellem patient og en sundhedsperson i almen praksis. Disse ”værktøjer” (informationsark) indeholder bl.a. den nyeste viden omkring fordele og ulemper ved brug af antibiotika til luftvejsinfektioner, såsom fx ørebetændelse.

Det er vigtigt, at denne information bliver præsenteret overskueligt og letforståeligt. Derfor valgte vi at benytte en designer til at hjælpe os med opsætningen – og ikke mindst med udfærdigelsen af professionelt udseende figurer.

Må indrømme at det har været en noget uvant situation for mig at skulle arbejde så ambitiøst med et layout. Men det har været en rigtig sjov og lærerig proces – og det endelige resultat er blevet meget bedre end jeg kunne drømme om.

Laila var rigtig god til at forstå vores ønsker og visioner for de fire ”værktøjer” – og det var rart at opleve, at forslag til justeringer hurtigt blev efterlevet.”

Malene Plejdrup Hansen

Læge og seniorforsker, Center for Almen Medicin ved Aalborg Universitet

Trine Visby bog

”Hos Bad & Wellness har vi brugt Nygaard Grafisk til at forbedre vores visuelle identitet med bl.a. logo og visitkort. Laila er god til at opfange ønsker og behov og derefter omsætte det til gennemført grafisk materiale. Vi er helt tilfredse med samarbejdet med Nygaard Grafisk.”

Mie Schøtt Madsen

Markedsføringsansvarlig, Bad & Wellness

Trine Visby bog

“Mit nye logo viser både den kant og kvalitet, jeg står for. Undervejs udfordrede Laila mig flere gange, og jeg giver hende topkarakter for resultatet.”

Majbritt Lund

Journalist

Trine Visby bog

“Laila har hjulpet os med at lave landingssider til vores medlemsklub, online-kursus og andet grafisk arbejde.
Vi er utrolig glade for det arbejde, Laila har lavet for os, og vi er også meget glade for samarbejdet.
Laila er professionel, tålmodig og rar at arbejde sammen med. Hun lytter og er god til at ramme et grafisk udtryk, der passer til os og vores virksomhed. Så vi kan varmt anbefale Laila Nygaard.”

Mette og Kenneth Rem

Det italienske køkken