Hvad koster grafisk design?

Professionelt grafisk design koster! Men i sidste ende, er det helt sikkert, at det godt kan betale sig. Undgå fejl, ærgelser og et slutresultat der måske slet ikke rammer din kunde. Godt design og rigtig markedsføring kan være med til at få dig i mål.

TIMEPRIS
900,- + moms.

KLIPPEKORT
Der er mulighed for at spare penge og effektivisere, med et klippekort

Herunder er et par eksempler på priser, så ved du nogenlunde hvor niveauet ligger. Ring gerne, så kan vi tage en samtale om hvad din opgave vil koste.

PROJEKTPRIS
Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe og tale med mig om dit projekt og så giver jeg gerne et uforpligtende tilbud.

Priseksempler

TRYKSAGER

LUKSUS VISITKORT
Det giver god mening, at have et visitkort der skiller sig ud fra mængden. Hvis du gør et godt indtryk og signalerer kvalitet, er det måske netop dig der løber med den store ordre. Og så er det jo alle pengene værd!

Tilbudspris inkl. design:
200 kort, tryk på begge sider, 85×54 mm, 350 g papir, softtouchkachering + partiellak
I alt 1.900,- ekskl. moms og levering

Der findes mange andre super flotte effekter der kan lægges på et kort. Ring 21 22 35 54 og hør mere, hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden.

HJEMMESIDER

Hvad koster en hjemmeside? Netop dette er meget svært at svare på, da det svarer til at give en pris på en bil.
En hjemmeside er et utrolig vigtigt salgsredskab som skal fungere på alle platforme. Hjemmesider i flot og professionelt design er lavet i WordPress med DIVI-builder. Alle detaljer spiller og det skal være nemt for dig og dine besøgende at finde rundt i. Hjemmesider laves i samarbejde med programmører i kontorfælleskabet i Kjellerupsgade.

Prisen for design og opbygning er typisk fra 15.000,- til 50.000,- ekskl. moms og hosting.
Et site som fx. nygaardgrafisk.dk koster ca. 25.000,- + moms.

LOGODESIGN

PRESTIGE: Logo + brandbook, fra 30.000 DKK + moms
ADVANTAGE: Logo + designmanual, 15.000 DKK + moms
BASIC: Logo + logoguide, 5.000 DKK + moms

Pakkerne adskiller sig ved det forudgående arbejde og ved det materiale der leveres med det færdige logo.

Med alle tre pakker får du:
• et logo der teknisk fungerer perfekt til både tryk og web
• et logo der tiltaler din målgruppe
• mulighed for pay-off, slogan el. lign i designet.

Investér i klippekort til grafiske opgaver

Et klippekort er en eminent mulighed, hvis du f.eks. er nystartet og ved at der kommer en del opgaver det næste stykke tid. Det kan f.eks. være grafik til hjemmeside, Facebook og LinkedIn eller opsætning af nyhedsbreve, flyers, butiksskilte og annoncer. Billedbehandling, retouchering og rentegning er også opgaver der kan udføres. Klippekortet er også en mulighed for dig, som er i en større virksomhed, hvor grafikeren måske er overbelastet i en periode, på ferie, barsel eller lignende. Du slipper for at tænke på alt det der følger med en fastansat; pensioner, sygedagpenge, efteruddannelse m.m. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet, til gengæld sparer du penge og har betalt for arbejde fremover, så det bliver nemmere at holde budgettet.

Udpluk af portfolio