PRISER

Hvad koster professionelt grafisk design?

Professionelt grafisk design koster! Men i sidste ende, er det helt sikkert, at det godt kan betale sig. Spar dig selv for fejl, ærgelser og et slutresultat der måske slet ikke rammer DIN kunde.

Herunder er et par eksempler på priser, så ved du nogenlunde hvor niveauet ligger. Ringt gerne, så kan vi tage en snak om hvad din opgave vil koste.

 

TIMEPRIS
850,- + moms.

 

KLIPPEKORT
Der er mulighed for at spare penge, hvis du køber et klippekort. Se længere nede på siden.

 

GRATIS TJEK AF HJEMMESIDE
20 minutters gratis rådgivning i forhold til din hjemmeside. Vi ser på din side og kommer med konstruktive idéer til farver, skrifter, opbygning, målgruppe eller andet. Ring på 21 22 35 54 og få din gratis rådgivning.

Priseksempler

TRYKSAGER

LUKSUS VISITKORT
Det giver god mening, at have et visitkort der skiller sig ud fra mængden. Hvis du gør et godt indtryk og signalerer kvalitet, er det måske netop dig der løber med den store ordre. Og så er det jo alle pengene værd!

Tilbudspris inkl. design:
200 kort, tryk på begge side, 85×54 mm, 350 g papir, softtouchkachering + partiellak
I alt 1.900,- ekskl. moms og levering

Der findes mange andre super flotte effekter der kan lægges på et kort. Ring 21 22 35 54 og hør mere, hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden.

HJEMMESIDER

Hvad koster en hjemmesdie? Netop dette er meget svært at svare på, da det svarer til at give en pris på en blå bil.
En hjemmeside er et utrolig vigtigt salgsredskab som skal fungere på alle platforme. Jeg sælger hjemmesider i flot og professionelt design lavet i WordPress. Jeg går op i, at alle detaljer spiller og det skal være nemt for dig og dine besøgende at finde ud af bagefter. Hjemmesider laves i samarbejde med PIKUSERU og ADNOVATION.

Prisen er typisk fra 15.000,- til 50.000,- ekskl. moms og hosting

Spar penge med klippekort

Et klippekort er en super god mulighed, hvis du f.eks. er nystartet og ved at der kommer en del opgaver det næste stykke tid. Det kan f.eks. være grafik til hjemmeside, Facebook og LinkedIn eller opsætning af nyhedsbreve, flyers, butiksskilte og annoncer. Billedbehandling, retouchering og rentegning er også opgaver der kan udføres. Klippekortet er en mulighed for dig, som er i en større virksomhed, hvor grafikeren måske er overbelastet i en periode, på ferie, barsel eller lignende. Her slipper du for at tænke på alt det der følger med en fastansat; pensioner, sygedagpenge, efteruddannelse m.m. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet, til gengæld sparer du penge og har betalt for arbejde fremover, så det bliver nemmere at holde budgettet.

hør mere om klippekort

RIng 21 22 35 54 eller udfyld formularen herunder.