PRISER

Hvad koster
grafisk design?

Professionelt grafisk design koster! Men i sidste ende, er det helt sikkert, at det godt kan betale sig. Spar dig selv for fejl, ærgelser og et slutresultat der måske slet ikke rammer DIN kunde. Godt design og rigtig markedsføring kan hælpe dig til at nå din mål.

TIMEPRIS
900,- + moms.

KLIPPEKORT
Der er mulighed for at spare penge, hvis du køber et klippekort. Se længere nede på siden.

EN HALV TIMES GRATIS RÅDGIVNING
Få 30 minutters sparring om hvordan din hjemmeside klarer sig i forhold til din målgruppe ud fra teorien om Emotionelle Kundetyper®. Jeg ser på din hjemmeside og kommer med konstruktive idéer til farver, skrifter, opbygning m.m.

Herunder er et par eksempler på priser, så ved du nogenlunde hvor niveauet ligger. Ring gerne, så kan vi tage en snak om hvad din opgave vil koste.

Laila står for alt det grafiske i min business, lige fra profil til logo, rollups, flyers og hjemmeside, og det er hun knusende dygtig til. Jeg oplever dialogen og samarbejdet som super godt og konstruktivt, og alt bliver leveret til tiden og i høj kvalitet. Laila er meget omhyggelig og samvittighedsfuld med sit arbejde og giver samtidig værdifuld sparring til forbedringer, baseret på sin store erfaring. At Laila desuden er uddannet i den blå kundetype, er helt perfekt for mig. Jeg kan på det varmeste anbefale Laila, hvis du har brug for en grafiker, der både personligt og fagligt er en fornøjelse at samarbejde med.

Andreas Dirksen

CEO, SignUp Academy

Priseksempler

TRYKSAGER

LUKSUS VISITKORT
Det giver god mening, at have et visitkort der skiller sig ud fra mængden. Hvis du gør et godt indtryk og signalerer kvalitet, er det måske netop dig der løber med den store ordre. Og så er det jo alle pengene værd!

Tilbudspris inkl. design:
200 kort, tryk på begge sider, 85×54 mm, 350 g papir, softtouchkachering + partiellak
I alt 1.900,- ekskl. moms og levering

Der findes mange andre super flotte effekter der kan lægges på et kort. Ring 21 22 35 54 og hør mere, hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden.

HJEMMESIDER

Hvad koster en hjemmeside? Netop dette er meget svært at svare på, da det svarer til at give en pris på en bil.
En hjemmeside er et utrolig vigtigt salgsredskab som skal fungere på alle platforme. Hjemmesider i flot og professionelt design er lavet i WordPress med DIVI-builder. Jeg går op i, at alle detaljer spiller og det skal være nemt for dig og dine besøgende at finde ud af bagefter. Hjemmesider laves i samarbejde med programmører i kontorfælleskabet i Kjellerupsgade, hvor jeg også holder til.

Prisen for design og opbygning er typisk fra 15.000,- til 50.000,- ekskl. moms og hosting.
Et site som denne (nygaardgrafisk.dk) koster typisk 25.000,- + moms.

LOGODESIGN

PRESTIGE: Logo + brandbook, fra 30.000 DKK + moms
ADVANTAGE: Logo + designmanual, 15.000 DKK + moms
BASIC: Logo + logoguide, 5.000 DKK + moms

Pakkerne adskiller sig ved det forudgående arbejde og ved det materiale der leveres med det færdige logo.

Med alle tre pakker får du:
• et logo der teknisk fungerer perfekt til både tryk og web
• et logo der tiltaler din målgruppe
• mulighed for pay-off, slogan el. lign i designet.

INVESTER I klippekort til grafiske opgaver

Et klippekort er en super god mulighed, hvis du f.eks. er nystartet og ved at der kommer en del opgaver det næste stykke tid. Det kan f.eks. være grafik til hjemmeside, Facebook og LinkedIn eller opsætning af nyhedsbreve, flyers, butiksskilte og annoncer. Billedbehandling, retouchering og rentegning er også opgaver der kan udføres. Klippekortet er en mulighed for dig, som er i en større virksomhed, hvor grafikeren måske er overbelastet i en periode, på ferie, barsel eller lignende. Her slipper du for at tænke på alt det der følger med en fastansat; pensioner, sygedagpenge, efteruddannelse m.m. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet, til gengæld sparer du penge og har betalt for arbejde fremover, så det bliver nemmere at holde budgettet.

“Laila fra Nygaard Grafisk har hjulpet os med at lave landings-sider til vores medlemsklub, online-kursus og andet grafisk arbejde.
Vi er utrolig glade for det arbejde, Laila har lavet for os, og vi er også meget glade for samarbejdet.
Laila er professionel, tålmodig og rar at arbejde sammen med. Hun lytter og er god til at ramme et grafisk udtryk, der passer til os og vores virksomhed.
Så vi kan varmt anbefale Nygaard Grafisk.”.

Mette og Kenneth Rem

Det italienske køkken

Udpluk af portfolio

Nygaard Grafisk
CVR 34811490
Kjellerupsgade 20 D
DK-9000 Aalborg
+45 21 22 35 54
laila@nygaardgrafisk.dk
Cookie og privatlivspolitik