PRISER

Hvad koster professionelt grafisk design?

Professionelt grafisk design koster! Men i sidste ende, er det helt sikkert, at det godt kan betale sig. Spar dig selv for fejl, ærgelser og et slutresultat der måske slet ikke rammer DIN kunde.

Herunder er et par eksempler på priser, så ved du nogenlunde hvor niveauet ligger. Ring gerne, så kan vi tage en snak om hvad din opgave vil koste.

 

TIMEPRIS
850,- + moms.

 

KLIPPEKORT
Der er mulighed for at spare penge, hvis du køber et klippekort. Se længere nede på siden.

 

EN HALV TIMES GRATIS RÅDGIVNING
Få 30 minutters sparring om hvordan din hjemmeside klarer sig i forhold til din målgruppe ud fra teorien om Emotionelle Kundetyper®. Vi ser på din hjemmeside og kommer med konstruktive idéer til farver, skrifter, opbygning m.m. Ring på 21 22 35 54 og få din gratis rådgivning.
Vil du vide mere om Emotionelle Kundetyper® kan du læse her.

Priseksempler

TRYKSAGER

LUKSUS VISITKORT
Det giver god mening, at have et visitkort der skiller sig ud fra mængden. Hvis du gør et godt indtryk og signalerer kvalitet, er det måske netop dig der løber med den store ordre. Og så er det jo alle pengene værd!

Tilbudspris inkl. design:
200 kort, tryk på begge side, 85×54 mm, 350 g papir, softtouchkachering + partiellak
I alt 1.900,- ekskl. moms og levering

Der findes mange andre super flotte effekter der kan lægges på et kort. Ring 21 22 35 54 og hør mere, hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden.

HJEMMESIDER

Hvad koster en hjemmeside? Netop dette er meget svært at svare på, da det svarer til at give en pris på en bil.
En hjemmeside er et utrolig vigtigt salgsredskab som skal fungere på alle platforme. Hjemmesider i flot og professionelt design er lavet i WordPress med DIVI-builder. Jeg går op i, at alle detaljer spiller og det skal være nemt for dig og dine besøgende at finde ud af bagefter. Hjemmesider laves i samarbejde med programmører i kontorfælleskabet i Kjellerupsgade, hvor vi også holder til.

Prisen er typisk fra 15.000,- til 50.000,- ekskl. moms og hosting.
Et site som denne (nygaardgrafisk.dk) koster typisk 20.000,- + moms.

Spar penge med klippekort

Et klippekort er en super god mulighed, hvis du f.eks. er nystartet og ved at der kommer en del opgaver det næste stykke tid. Det kan f.eks. være grafik til hjemmeside, Facebook og LinkedIn eller opsætning af nyhedsbreve, flyers, butiksskilte og annoncer. Billedbehandling, retouchering og rentegning er også opgaver der kan udføres. Klippekortet er en mulighed for dig, som er i en større virksomhed, hvor grafikeren måske er overbelastet i en periode, på ferie, barsel eller lignende. Her slipper du for at tænke på alt det der følger med en fastansat; pensioner, sygedagpenge, efteruddannelse m.m. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet, til gengæld sparer du penge og har betalt for arbejde fremover, så det bliver nemmere at holde budgettet.

hør mere om klippekort

RIng 21 22 35 54 eller udfyld formularen herunder.