TRYKSAGER

Få dit budskab
ud af skærmen

Tryksagen er ikke død!

Tryksagen er ikke død! Der ligger en stor værdi i at modtage et fysisk materiale, så som tryksager. I denne tid hvor næsten alt bliver digitaliseret, vil det vække opsigt, hvis du er den der leverer et materiale som man stille og roligt kan bladre i, føle på og gemme. Tryksager viser, at du har gjort dig umage – at du gør en indsats for dine kunder.

Der er mange muligheder for flot finish på en tryksag. Det kan f.eks. være guldtryk, udstansning, partiellak, prægning og meget mere. Søg f.eks. inspiration på Pinterest eller http://paperdomain.dk/cases.aspx. Er du i tvivl så ring for uddybning. Hvis det ikke er noget vi umiddelbart kan svare på, ved jeg hvilke specialister jeg skal spørge.

Ikke bare på papir

Nygaard Grafisk er også leveringsdygtig inden for bildekoration, stickers, tekstiltryk, roll-ups, beach-flag og meget mere.

Hvis du ikke selv har en leverandør til selve produktionen, gør vi brug af et mangeårigt netværk inden for grafisk print.

Kontakt Laila på 21 22 35 54 hvis du ønsker at få dit budskab ud af skærmen.

“Laila har løst både små og store grafiske opgaver for Royal Copenhagen i mere end 14 år, dels hos Wiegaarden Media, og de seneste år som selvstændig med egen grafisk virksomhed.
Det har altid været en positiv oplevelse at arbejde sammen med Laila.
Der er hurtig respons på nye opgaver, som bliver løst kreativt i en åben og fleksibel dialog, inden for den aftalte deadline – selvom den ofte er kort – og til en konkurrencedygtig pris.”

Merete Böckel

Retail Marketing Manager, Royal Copenhagen

Udpluk af portfolio

Vil du imponere med en
tryksag?

Kontakt Laila pr. telefon eller på nedenstående formular.