TRYKSAGER

Få dit budskab
ud af skærmen

Tryksagen er ikke død!

Tryksagen er ikke død! Der ligger en stor værdi i at modtage et fysisk materiale, så som tryksager. I denne tid hvor næsten alt bliver digitaliseret, vil det vække opsigt, hvis du er den der leverer et materiale som man stille og roligt kan bladre i, føle på og gemme. Tryksager viser, at du har gjort dig umage – at du gør en indsats for dine kunder.

Der er mange muligheder for flot finish på en tryksag. Det kan f.eks. være guldtryk, udstansning, partiellak, prægning og meget mere. Søg f.eks. inspiration på Pinterest eller http://paperdomain.dk/cases.aspx. Er du i tvivl så ring for uddybning. Hvis det ikke er noget jeg umiddelbart kan svare på, ved jeg hvilke specialister jeg skal spørge.

Ikke bare på papir

Nygaard Grafisk er også leveringsdygtig inden for design til bildekoration, stickers, tekstiltryk, roll-ups, beach-flag og meget mere.

Hvis du ikke selv har en leverandør til selve produktionen, gør jeg brug af et mangeårigt netværk inden for grafisk print.

Kontakt Laila på 21 22 35 54 hvis du ønsker at få dit budskab ud af skærmen.

På Center for Almen Medicin ved Aalborg Universitet har vi udviklet fire beslutningsstøtteværktøjer til brug i samtalen mellem patient og en sundhedsperson i almen praksis. Disse ”værktøjer” (informationsark) indeholder bl.a. den nyeste viden omkring fordele og ulemper ved brug af antibiotika til luftvejsinfektioner, såsom fx ørebetændelse.

Det er vigtigt, at denne information bliver præsenteret overskueligt og letforståeligt. Derfor valgte vi at benytte en designer til at hjælpe os med opsætningen – og ikke mindst med udfærdigelsen af professionelt udseende figurer.

Må indrømme at det har været en noget uvant situation for mig at skulle arbejde så ambitiøst med et layout. Men det har været en rigtig sjov og lærerig proces – og det endelige resultat er blevet meget bedre end jeg kunne drømme om.

Laila var rigtig god til at forstå vores ønsker og visioner for de fire ”værktøjer” – og det var rart at opleve, at forslag til justeringer hurtigt blev efterlevet.

Malene Plejdrup Hansen

Læge og seniorforsker, Center for Almen Medicin ved Aalborg Universitet

Udpluk af portfolio

Vil du imponere med en
tryksag?

Kontakt Laila pr. telefon eller på nedenstående formular.

5 + 6 =

Nygaard Grafisk
CVR 34811490
Kjellerupsgade 20 D
DK-9000 Aalborg
+45 21 22 35 54
laila@nygaardgrafisk.dk
Cookie og privatlivspolitik