LOGO OG IDENTITET

et godt logo
skaber værdi

Hvad koster et logo?

Tænk, hvis folk gennem enkle former og farver kunne fortælle, hvad dig og din virksomhed står for. Og omvendt, tænk også hvad en fejlagtig opfattelse af din virksomhed kan betyde på bundlinjen, hvis mulige kunder forsvinder, fordi de tror du sælger noget helt andet. Det er derfor vigtigt at få skabt det rigtige logo fra starten!

Et godt og brugbart logo er genkendeligt. Dette gøres bedst hvis det er enkelt og stilrent, med symmetri og få farver. Det er store krav at stille til et lille stykke grafik, at det skal symbolisere hele essensen af firmaet og samtidig være enkelt. Derfor kan det være nødvendigt med professionel hjælp. Rent teknisk er det også vigtigt at det fungerer, da det skal fremstå optimalt på alle platforme f.eks. web og tryk. Måske der bliver brug for at skalere det op til et banner på en facade el.lign. Det kan også være en fordel, hvis det kan bruges i både højformat og bredformat  – ellers laves ofte et alternativt logo.

• Idéfase
• Udarbejdelse af unikt logo i 2 farver
• 3 korrekturgange
• Leveres i vektorgrafik, som kan skaleres ubegrænset
• Leveres i png-format til web
• Logoguide udarbejdes med definition af farve og skrifter til web og tryk m.m.

Pris 7.000,- DKK ekskl. moms (Halvdelen af beløbet betales ved opstart)

“Mit nye logo viser både den kant og kvalitet, jeg står for. Undervejs udfordrede Laila mig flere gange, og jeg giver hende topkarakter for resultatet.”

Majbritt Lund

Journalist

”Hos Bad & Wellness har vi brugt Nygaard Grafisk til at forbedre vores visuelle identitet med bl.a. logo og visitkort. Laila er god til at opfange ønsker og behov og derefter omsætte det til gennemført grafisk materiale. Vi er helt tilfredse med samarbejdet med Nygaard Grafisk”.

Mie Schøtt Madsen

Markedsføringsansvarlig, Bad & Wellness

“Jeg kan varmt anbefale Laila fra Nygaard Grafisk til logodesign og andre grafiske opgaver. Hun har bl.a. designet mit nye logo, som ses her.
Laila er supergod til at forstå, hvad man ønsker at signalere med sit logo. På baggrund af mine oplysninger lavede hun et antal forslag, som vi arbejdede videre ud fra.
Ud over det færdige logo i forskellige formater leverer Laila en logomanual, så man har de rigtige farvekoder mv. til brug i forskellige sammenhænge.”

Henny Jensen

Oversætter og korrekturlæser, Your Missing LInk

Nygaard Grafisk
CVR 34811490
Kjellerupsgade 20 D
DK-9000 Aalborg
+45 21 22 35 54
laila@nygaardgrafisk.dk
Cookie og privatlivspolitik