LOGO OG VISUEL INDENTITET

ET GODT LOGO
Skaber værdi

Et nyt logo og en ny identitet er ikke nødvendigvis dét der redder din business, men tænk hvad en fejlagtig opfattelse af virksomheden kan betyde på bundlinjen, hvis mulige gode kunder forsvinder, fordi de tror I sælger noget helt andet. Et godt logo er enkelt og stilrent, med symmetri og få farver. Det er store krav at stille til et lille stykke grafik, at det skal symbolisere hele essensen af firmaet og samtidig være enkelt.

Men der er håb…

Hvad koster et logo?

PRESTIGE

All You can dream of

Branding, logo og brandbook

Fra 30.000,- DKK + moms

Advantage

Most wanted

Visuel identitet, logo og designmanual

15.000,- DKK + moms

BASIC

Just give me a logo

Logo og logoguide

5.000,- DKK + moms

Pakkerne adskiller sig ved det forudgående arbejde og ved det materiale der leveres med det færdige logo.

Finder du undervejs ud af at, du vil opgradere til højere niveau, vil prisen blive fratrukket den nye pris.

Hvem designer logoet?

 

Jeg hedder Laila Nygaard og er indehaver af Nygaard Grafisk. Jeg holder til i Aalborg i Nordjylland. Jeg har mere end 30 års erfaring fra den grafiske branche – en branche i rivende udvikling, men jeg bestræber mig på, altid at være opdateret indenfor mit fagområde.

Det bedste ved at arbejde som grafiker, er at fordybe mig i processen og nå frem til et godt resultat, som både jeg selv, du og ikke mindst dine kunder, kan være tilfreds med. Jeg brænder for at lave godt grafisk design og se sammenhængen i et firmas profil.

Min styrke er idéer og oplæg til design, og jeg sætter en stor ære i at udføre opgaverne grafisk korrekt og til tiden.

Price is what you pay; value is what you get

 

Warren Buffet

”Hos Bad & Wellness har vi brugt Nygaard Grafisk til at forbedre vores visuelle identitet med bl.a. logo og visitkort. Laila er god til at opfange ønsker og behov og derefter omsætte det til gennemført grafisk materiale. Vi er helt tilfredse med samarbejdet med Nygaard Grafisk”.

Mie Schøtt Madsen

Markedsføringsansvarlig, Bad & Wellness

“Mit nye logo viser både den kant og kvalitet, jeg står for. Undervejs udfordrede Laila mig flere gange, og jeg giver hende topkarakter for resultatet.”

Majbritt Lund

Journalist

“Jeg kan varmt anbefale Laila fra Nygaard Grafisk til logodesign og andre grafiske opgaver. Hun har bl.a. designet mit nye logo, som ses her.
Laila er supergod til at forstå, hvad man ønsker at signalere med sit logo. På baggrund af mine oplysninger lavede hun et antal forslag, som vi arbejdede videre ud fra.
Ud over det færdige logo i forskellige formater leverer Laila en logomanual, så man har de rigtige farvekoder mv. til brug i forskellige sammenhænge.”

Henny Jensen

Oversætter og korrekturlæser, Your Missing LInk

Nygaard Grafisk
CVR 34811490
Kjellerupsgade 20 D
DK-9000 Aalborg
+45 21 22 35 54
laila@nygaardgrafisk.dk
Cookie og privatlivspolitik