Portfolio – 10 cases

Siden 2013 har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med passionerede og ambitiøse virksomhedsejere og marketing­afdelinger. Her deler jeg 10 af mine bedste cases i mit portfolio. Uanset om du har brug for en tryksag, emballagedesign, hjemmeside eller online markedsførings­løsning, er jeg klar til at bringe min kreativitet og ekspertise i spil for at levere resultater, der imponerer og opfylder dine behov.

Tak fordi du besøger mit portfolio, og jeg ser frem til at samarbejde med dig om dit næste projekt!

1

Gourmet Al Nord

Italienske gourmet trøffelprodukter i nordisk design

Super enkelt design af logo i én farve til eksklusiv trøffelserie. Logodesignet er derefter brugt til design af labels og produktbrochure og opskiftsfolder. Designet falder godt ind i den nordiske stil.

Gourmet al nord etiket
Trine Visby bog
2

Trine Visby

Personlig træner, ernærings- og kostvejleder

Bogen, KNÆK KODEN TIL DIT VÆGTTAB er hårdtindbundet med 196 siders indhold. Bogens første del består af tekst med gode tips og vejledning til et sundt og varigt vægttab. De sidste sider i bogen er fyldt med lækre opskrifter til dagens måltider.

3

Sign up Academy

Hjælper med at optimere abonnementsforretninger

Til SignUp Academy er der designet logo, hjemmeside, skriveblokke, roll-ups, whitepapers og meget mere. Alt henvender sig til Den Blå Kundetype. Flotte og professionelle billeder taget af Jette Schrum er med til at understrege stilen.

Andreas Dirksen hjemmeside
4

Winterhoi

Rådgivning og produktion af eksklusive smykker

Logoet har et maskulint udtryk som understereger stilen i smykkerne. Selve bomærket er lavet ud fra Winterhois signatursmykke. Alt materiale er inspireret af Vesterhavet som er en stor del smykkefirmaets DNA.
Der er produceret logo, hjemmeside og diverse tryksager.

5

Bad & Wellness

Specialister i lækre wellnessrum – især dampbad, sauna og spa

Bad og Wellness fik i anledning af deres 15 års jubilæum et nyt logo. Logoet skal signalere ro og eksklusivitet. Farverne er inspireret af vand og træ. Der var brug for at logoet kunne præges i træ på f.eks en sauna, og der var ligeledes brug for et flot facadeskilt.

Andreas Dirksen hjemmeside
6

Kafedaki

Dekoratør med sloganet – Styling with passion

Til KAFEDAKI er der fremstillet et enkelt, men personligt logo. Den lille bladranke er inspireret ud fra tegninger som indehaver Susanne Klitgaard har lavet. Bladranken går igen i øvrig markedsføring. Der er produceret visitkort, postkort, stickers og hjemmeside.

7

TOMS

Toms er leverandør af danskernes favoritchokolade og -slik

Opgaverne til TOMS spænder bredt mellem de forskellige brands. Design, idé og opsætning af kataloger, emballage, shop-in-shop, in-sale materiale bliver udført, men også mere specielle opgaver som dekoration af f.eks. en bil og en ladcykel har været på tegnebrættet.

Andreas Dirksen hjemmeside
8

North Coast Seafood

En bred vifte af globalt fremskaffede frosne fisk og skaldyr

North Coast Seafood, under Kangamiut Seafood A/S, efterspurgte et logo til salg og marketing, men også et logo der kunne bruges til retail-markedet. Det resulterede i et enkelt logo til salg og et rundt og mere genkendeligt logo til retail.

9

Royal Copenhagen

Kongeligt porcelæn siden 1775

Siden 2003 har jeg arbejdet med Royal Copenhagen. De seneste år, har det være skiltning til årets juleborde i RC Flagship Store, der har været hovedopgaven. Royal Copenhagen er en del af Fiskars, hvilket også har medført opgaver til Iittala og Fiskars.

Andreas Dirksen hjemmeside
10

JDE Professional

Danmarks førende leverandør af kaffe og te

Her udfører jeg opgaver for ESPRESSO HOUSE’s salg af kaffe i detailhandlen, samt opgaver for L’OR og PICKWICK. Opgaverne har f.eks. været design af displaybokse til butikker og annoncer i magasiner.