Web Design

EN HJEMMESIDE

DER SÆLGER

Vi skal ramme dine kunder for at få dem til at handle. De skal have en god fornemmelse når de lander på din side. Det er derfor vigtigt, at finde ud af stil, farver, billeder og grafik der tricker netop din kundetype til et køb.

Det skal se godt ud – og virke!

Nygaard Grafisk er leverandør af professionelt webdesign. Programmeringen sker i samarbejde med programmører, som har stor erfaring med at udvikle unikke hjemmesider i bl.a. WordPress. Du får et webdesign som giver de besøgende en god brugeroplevelse, og som gør det nemt at finde de informationer som kunderne leder efter, uanset om det er en webshop eller en informationside. En hjemmeside skal være i responsivt design, så siden tilpasser sig smartphones, tablets og skærme i alle størrelser.

Alle webdesigns tager udgangspunkt i jeres virksomhedsprofil og kundetype.

b

Minimalistisk design

Responsivt design

Kreative idéer

Troværdighed

Hvis brugeren føler sig utryg ved dig, så er risikoen for at vedkommende handler et andet sted ret stor. Nærmest uanset hvor gode eller hvor billige varer du sælger. Hvilke elementer er det, der kan gå ind og påvirke brugerens opfattelse af om man kan stole på dig eller ej?

Troværdigheden svækkes bl.a. ved:

• Stavefejl
• Skrift der ikke kan læses
• Farver der ikke harmonerer
• Billeder der er skaleret ud af proportioner
• Lavtopløste billeder
• Navigation der er ulogisk
• Hvis man ikke tydeligt kan se, hvem der står bag sitet

Et grundigt forarbejde

Inden vi går i gang med at lave et nyt projekt holder vi altid et opstartsmøde sammen med programmøren, hvor vi finder den bedste løsning for netop jeres virksomhed. Derefter går vi i gang med forslag til design. Opstartsmødet er en meget vigtig del af det at lave en hjemmeside, da det er her vi finder ud af hvad der skal laves, så vi undgår spildtid når processen er i gang. Når vi er enige om hvordan hjemmesiden skal se ud, går vi i gang med den tekniske opbygning.
Der kan være mange årsager til, at en hjemmeside ikke sælger, men faktum er, at der er lavet undersøgelser, som viser at 94 % af besøgende på en hjemmeside, lægger mærke til designet som det første inden de går videre med at finde de produkter eller de informationer, de leder efter.

Gardinmontøren

Gardinmontøren i Aalborg havde brug for at få deres hjemmeside moderniseret. Samtidig gik de lidt i modsat retning af de fleste. Siden var nemlig tidligere en shop, men nu er den lavet, så det bare er en masse flotte billeder og en beskrivende tekst om de enkelte gardintyper. Gardinmontøren sætter en stor ære i rådgive og skræddersy løsninger til den enkelte. Dette gøres bedst ved at kunden ringer op og der i samarbejde bliver fundet frem til den rigtige løsning første gang.

Højmanns

Annette Højmann valgte i 2019 at lave en omstrukturering i sit firma. Dette gav anledning til nyt navn, ny grafisk identitet og en ny hjemmeside. Højmanns markedsføring er henvendt til den grønne målgruppe. Se resultatet på www.højmanns.dk

Susie Wagner

Susie Wagner er uddannet sygeplejerske og kalder sig technologista hun bygger bro mellem kliniske behov, sundheds- & velfærdsteknologi og forretningsstrategier”. Hendes kunder er beslutningstagere i sundhedsektoren og derfor var blå markedsføring oplagt for Susie Wagner. Se resultatet på www.susiewagner.dk

Helosan

Den klassiske hudsalve fik i 2016 et ansigtsløft på deres hjemmeside. Store tiltalende billleder og tekster der uddyber og rådgiver i brug af cremerne. Designet skiller sig ud ved at have menuen i venstre side. Design er lavet af Nygaard Grafisk og mens seo-arbejde og teknisk færdiggørelse er lavet af byMedia.dk. I tillæg er der også lavet adwords-kampagne til Helosan.

Sign Up Academy

Andreas Dirksen, abonnementskongen, har i 2019 fået et helt nyt site. Designet er lavet med den blå kundetype som målgruppe. Lækre farver, professionelle billeder og ord der fænger.
Se resultatet på www.signupacademy.com

Nikolaj Niebuhr

Nikolaj Niebuhr, handicappet skiguide og bjergbestiger, har fået en hjemmeside, der på bedste vis præsenterer de flotte billeder fra hans mange ture i bjergene rundt om i verden. Målet er at komme ud med sit foredrag, sælge guidede ture og skaffe sponsorer til større rejser.

Siden indeholder også en blog, som mest bliver brugt som spændende videoblog. Se resultatet på www.nikoniebuhr.com

Skal vi designe din
HJEMMESIDE?

Har du brug for et bud på et nyt design til din hjemmeside. Så kontakt Laila på formularen herunder eller på  21 22 35 54.