Web Design

HJEMMESIDER

DER SÆLGER

Dét at lave en hjemmeside kan være omfattende, hvis man skal være forfatter, designer og programmør på én gang.
Brug din tid på at skabe et fantastisk indhold,
så vil vi sørge for at brugeroplevelse, design og teknik spiller.

DET SKAL SE GODT UD – OG VIRKE!

Vi skal ramme dine kunder for at få dem til at handle. De skal have en god fornemmelse når de lander på din side. Det er derfor vigtigt at vælge rigtig stil, farver, billeder og grafik. Alle webdesigns tager udgangspunkt i jeres virksomhedsprofil og hvis det ønskes, jeres kundetype. (forhandlerlink)
Har du brug for hjælp til tekstforfatning, SEO-tekster og professionelle billeder har vi gode samarbejdspartnere.

HVORDAN KOMMER VI I GANG?

Idé

Ring og aftal et uforpligtende møde, hvor vi drøfter tanker og idéer til hjemmesiden. Samtalen kan fx foregå på Skype.

Design og udvikling

Vi skaber et unikt design, som godkendes – måske med enkelte justeringer, og produktionen går igang.

Lancering

Vi launcher siden når alle detaljer på hjemmesiden er finpudset. Derefter er I klar til at lave salg fra den nye hjemmeside.

Vedligehold

Brug tiden på det, I er bedst til, og lad os stå for vedligeholdelse af hjemmesiden.

Har du råd til at sjuske med sikkerheden?

Som en del af vores samarbejde, tilbyder vi en serviceaftale. Det betyder at vi sikrer, at I som kunder altid får den rigtige rådgivning og teknisk support af hjemmesiden. Derudover bliver hjemmesiden overvåget dagligt mod nedbrud, så I er sikre på, at I ikke mister kunder fordi jeres hjemmeside er gået ned. Derudover bliver der installeret yderligere sikkerhedsmoduler, der er med til at sikre, at jeres hjemmeside ikke bliver hacket eller brugt til at sende spam ud på nettet, og dermed bliver sortlistet af Google og andre søgemaskiner. Som det sidste vil et service-abonnement også sikre, at der hver dag automatisk bliver taget en backup af hjemmesiden, så hvis uheldet er ude, og hjemmesiden bliver ødelagt, kan man hurtigt genskabe indholdet.

Vi kan også tilbyde et supplement til aftalen, hvor vi sørger for rettelser/ændringer på eksisterende side, så I kan bruge tiden til det I er gode til.

Gardinmontøren

Gardinmontøren i Aalborg havde brug for at få deres hjemmeside moderniseret. Samtidig gik de lidt i modsat retning af de fleste. Siden var nemlig tidligere en shop, men nu er den lavet, så det bare er en masse flotte billeder og en beskrivende tekst om de enkelte gardintyper. Gardinmontøren sætter en stor ære i rådgive og skræddersy løsninger til den enkelte. Dette gøres bedst ved at kunden ringer op og der i samarbejde bliver fundet frem til den rigtige løsning første gang.

Højmanns

Annette Højmann valgte i 2019 at lave en omstrukturering i sit firma. Dette gav anledning til nyt navn, ny grafisk identitet og en ny hjemmeside. Højmanns markedsføring er henvendt til den grønne målgruppe. Se resultatet på www.højmanns.dk

Susie Wagner

Susie Wagner er uddannet sygeplejerske og kalder sig technologista hun bygger bro mellem kliniske behov, sundheds- & velfærdsteknologi og forretningsstrategier. Hendes kunder er beslutningstagere i sundhedsektoren og derfor var Den blå Kundetype® oplagt for Susie Wagner. Se resultatet på www.susiewagner.dk

Helosan

Den klassiske hudsalve fik i 2016 et ansigtsløft på deres hjemmeside. Store tiltalende billleder og tekster der uddyber og rådgiver i brug af cremerne. Designet skiller sig ud ved at have menuen i venstre side. Design er lavet af Nygaard Grafisk og mens seo-arbejde og teknisk færdiggørelse er lavet af byMedia.dk. I tillæg er der også lavet adwords-kampagne til Helosan.

Sign Up Academy

Andreas Dirksen, abonnementskongen, har i 2019 fået et helt nyt site. Designet er lavet med den blå kundetype som målgruppe. Lækre farver, professionelle billeder og ord der fænger.
Se resultatet på www.signupacademy.com

Nikolaj Niebuhr

Nikolaj Niebuhr, handicappet skiguide og bjergbestiger, har fået en hjemmeside, der på bedste vis præsenterer de flotte billeder fra hans mange ture i bjergene rundt om i verden. Målet er at komme ud med sit foredrag, sælge guidede ture og skaffe sponsorer til større rejser.

Siden indeholder også en blog, som mest bliver brugt som spændende videoblog. Se resultatet på www.nikoniebuhr.com

Nygaard Grafisk
CVR 34811490
Kjellerupsgade 20 D
DK-9000 Aalborg
+45 21 22 35 54
laila@nygaardgrafisk.dk
Cookie og privatlivspolitik