DET FÅR DU

Sælger du kvalitet,
HAR DU fortjent kvalitet

TRÆT AF ROD?

Er du træt af rod i din markedsføring i form af et logo du ikke er stolt af, billeder der signalerer noget forskelligt og et utal af skrifter? Dit design skal være gennemtænkt og hænge sammen på alt lige fra visitkort til bildesign og præsentere din vare på allerbedste vis. Måske skal der tages højde for en eksisterende designlinje, som skal holdes, men vi er også altid klar på at lave en flot og gennemført designmanual. Med den får du overblik over brugen af logoet i din grafiske identitet og sikrer dig et ensartet udtryk. Få en profil der viser at du er et skridt foran konkurrenterne.

Sælger du kvalitet, har du også fortjent at din vare eller ydelse bliver præsenteret på bedste måde.

ENKELT OG HURTIGT

Hvem kender ikke til at blive presset i sidste øjeblik? Det kan være p.g.a. forsinkelse fra underleverandører eller måske kom den helt geniale idé først i 11. time. Så er der brug for at der bliver handlet hurtigt og at opgaven bliver lagt i professionelle hænder. For tid er jo som bekendt lig med penge. Med en fleksibel indstilling og samarbejde med erfarne underleverandører, f.eks, programmører, fotografer, tekstforfattere og trykkere kan vi løse din grafiske opgave fra start til slut, så du kun behøver henvende dig ét sted og dermed minimere risikoen for fejl.

Med andre ord: Vi fokuserer på, at gøre det enkelt for dig at være kunde.

EN GOD FORRETNING

I bund og grund handler det om at lave en god forretning. For at hjælpe dig med det, prøver vi at sætte os ind i din virksomheds produkter og værdier for at få en forståelse af hvor vi skal hen. Vi kan starte med et møde, hvor vi gennemgår dine tanker, idéer og udfordringer, vi vil så ud fra dét komme med et oplæg til hvordan det kan løses; hvilke platforme vi skal benytte os af og hvordan det rent grafisk skal præsenteres. Sidder du omvendt selv med færdige idéer, billeder og korrekturlæst tekst, vil vi hurtigt og effektivt kunne lave et flot grafisk materiale. Du bestemmer selv hvor meget vi skal involveres.

“If you confuse you lose”

Donald Miller, Building a storybrand

Brug tiden på det du er god til

Kniber det med tiden til opdatere din hjemmeside? Bruger du for meget tid på at få en flyer eller et nyhedsbrev til at være fejlfri og se professionel ud? Så er hjælpen nær. Netop dét har vi brugt lang tid på og har derfor stor rutine og erfaring i det. Samtidig bruger vi både tid og penge på at holde os fagligt opdaterede. Måske det var på tide, at se sig om efter en fast grafiker? Udover at du slipper for at tænke på pensioner, efteruddannelse, investering i maskinpark og nye programmer – og ikke mindst al den tid der går, når man er på ukendt grund, får du en ekstra medarbejder, der gør sit yderste for dig! Brug hellere tiden på det DU er god til.

Det betaler sig at få opgaven udført professionelt første gang og samtidig slipper du for en masse bøvl.

“Jeg har haft fornøjelsen af, at have Laila Nygaard’s hjælp og ekspertise til både hjemmeside og diverse tryksager. Hendes arbejde har været yderst tilfredsstillende, hvor hun bl.a. har fremkommet med flotte kreative løsninger, endda med en eller flere alternativer at vælge iblandt for os kræsne kunder. Det er ikke sidste gang jeg spørger om hendes hjælp, og vil anbefale andre at gøre det samme… De varmeste anbefalinger herfra.”
Henrik Rytz

Indehaver, GARDINMONTØREN

“Først og fremmest vil vi gerne lære dig at kende, da vi mener, at en stærk relation giver gode resultater.”

“Jeg manglede en grafiker til at lave nogle løsblade. Jeg skulle bruge dem inden for 24 timer og det klarede Laila på det halve, både med opsætning, korrektur, tryk og levering. Jeg kan kun sige prøv Nygaard Grafisk og du vil ikke blive skuffet. De bedste anbefalinger herfra.”
Poul-Erik Bjørn

Indehaver, PLUS PORTE

Starten på et godt
samarbejde

Ring til Laila på 21 22 35 54 eller udfyld kontaktformularen herunder, så tager jeg kontakt til dig snarest.

5 + 6 =